Lastesykler

Vi  vil styrke Vulkan som mobilitetspunkt!

Tanken her var å tilby en ny type tjeneste som kombinerer behovet for mobilitet. Vulkan er et sentraltområdet i Oslo, som allerede har masse butikker, boliger, bysykkel, bildeling og kollektivholdeplasser på alle hjørner. Vi ønsket å teste ut om lastesykler ville fungere her i kombinasjon med andre. Piloten ble laget etter prinsippet om synlige overganger. Laste syklene ble plassert i sentralt, og synlig sammen med bildelingsbilene.

Oslo lastesykkel er en elsykkel med lasterom foran – perfekt når du trenger å frakte litt mer, litt lenger uten fire hjul og drivstoff. Fra 02.01.2019 til 31.03.2019 har du mulighet til å bli med oss i piloten. Syklene står i parkeringshus ( jepp vi prøvde å tenke litt på vinter’n, altså unngå kalde seter og det hele…)  Tjenesten vil i første omgang være A til A, altså at man låser ut og leverer sykkel på samme sted.

Vi er veldig interessert i alle typer tilbakemeldinger om tjenesten, og du vil med din bruk og feedback være med på å forme Oslo Lastesykkel mot mulig lansering. Tjenesten skal være enkel og forståelig for alle, om du så er godt kjent med lastesykkel eller ennå ikke har fått testet.

Oslo Vintersykkel-piloten har et stativ på vulkan, så her vil noen av dere kunne dele både bil, lastesykkel og vintersykkel. 

Gå inn på oslolastesykkel.no for å få mer info. De 15 første som tar kontakt med oss får 3 timer med gratissykling.

I samarbeid med Aspelin Ramm Eiendom AS og Hertz BilPool vil vi styrke Vulkan som mobiltetspunkt. Her lanserer vi en ny pilot med Oslo Lastesykkel

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *